Aquest estiu emBADALONA’t!!

No és perque sí que Badalona és, a dia d’avui, la tercera ciutat més poblada de Catalunya. El seu emplaçament ideal vora la mar, el fet de ser pionera del ferrocarril, la indústira, la proximitat a Barcelona i el caràcter obert i acollidor de les seves gents han fet d’aquesta vila mil·lenària un escenari urbà únic amb el qual poder prendre el pols als canvis i reptes socials al llarg de la història d’aquest país. Badalona recull el pòsit de segles d’història des de la fundació romana, arrecerada a Dalt la Vila fins avui dia, moment en què afronta amb un interrogant el futur d’una ciutat que ha estat i segueix estant de moda. Vine amb ANDRONAcultura a recuperar la història, les tradicions, la cultura i fins i tot les expressions pròpies d’un poble que s’ha fet a sí mateix a cop d’onades, sol i serena.

Imprescindible reserva prèvia!

Anuncis