ACTIVITATS GASTRONÒMIQUES ANDRONAcultura

Aquest mes d’ octubre  no us perdeu les ACTIVITATS GASTRONÒMIQUES que  ANDRONAcultura farà pel Centre de Cultura Basca Euskal Etxea.  Sou totes i tots benvingudes a taula!!

Ruta gastronòmica LA TAULA AL CARRER

Ruta gastronòmica LA TAULA AL CARRER

TALLER DE CUINA MEDIEVAL

TALLER DE CUINA MEDIEVAL

Ruta cultural LA TAULA AL CARRER

Un recorregut per la història de l’alimentació a la ciutat

Divendres 14 d’octubre

19h

Punt de trobada: Plç. Vila de Madrid

Preu: 5€ amb consumició (socis gratuït).

“Volem pa amb oli, pa amb oli volem, si no ens en donen no callarem” és la lletra d’una cançó tradicional catalana que el grup La Trinca convertí en himne popular en els 70. La referència alimentària no és gratuïta. Manifesta l’estreta relació que el poble català ha mantingut sempre amb la seva tradició gastronòmica i cultural. A Barcelona, el pa i l’oli foren els aliments bàsics d’una societat que amb el pas del temps ha desenvolupat una de les cuines més ben valorades.

Vine a conèixer amb nosaltres els fets, els protagonistes, les anècdotes i els escenaris urbans que forgen l’alquímia de la cuina catalana a Barcelona i així tot passejant, parar una imaginària taula al carrer.

IMPRESCINDIBLE RESERVA PRÈVIA A:

info@andronacultura.com

93 112 46 15

Omplint formulari a http://blog.euskaletxeak.org/2011/10/08/ruta-gastronomica/

TALLER DE CUINA MEDIEVAL + SOPAR FINAL

Dissabte 22 d’octubre

19:30h

Lloc: Centre Cultural Euskal Etxea (Arc de Sant Vicenç, 4)

Preu: 20€ (inclou taller+sopar)

Socis Euskal Etxea 15€

Aigua de roses, llet d’ametlles, brou de carn, pastissos de mató i vi piment són algunes de les viandes que convertiren la cuina catalana en la més preuada a l’Europa medieval.

Vine al taller gastronòmic i experimenta un món de perfums, textures i sabors. Antics receptaris amb els que descobrirem solucions als nostres menús diaris. I al final, sopar de cloenda.

IMPRESCINDIBLE RESERVA PRÈVIA A:

info@andronacultura.com

93 112 46 15

Anuncis