Ruta cultural AVE BARCINO! + Visita Domus romana

La coneixença del passat com a eina d’interpretació del present és un dels objectius d’ANDRONAcultura, és per això que aquest hivern us proposem establir un pont entre els primers habitants de la ciutat i nosaltres mateixos, amb aquest objectiu ens endinsarem en  la societat màgica, pràctica i hedonista que va forjar l’origen de Barcelona.

   +         

Ruta cultural AVE BARCINO!+Visita Domus romana

Diumenges, 11:30h (consultar calendari)
Durada: 2,5h
Preu: 13€ (inclou l’entrada al centre del MUHBA: Domus Romana del C/ de la Fruita )

Reserves: 93 112 46 15 o RESERVA ARA 

Amb la Ruta cultural AVE BARCINO! realitzarem un viatge per la colonia de Barcino que ens permetrà conèixer a fons la civilització romana i allò que d’ella hem heredat, descobrint coses tant sorprenents com que el Take away  ja era conegut en època d’August abans que els americans l’estenguessin per tot el món o que el bikini no és un invent dels anys 60, que els primers ciutadans reciclaven la orina per rentar la roba o que a diferència de nosaltres no pagaven impostos sobre la propietat privada.

L’itinerari inclou una passejada per les restes romanes encara presents al casc antic i la visita al centre del MUHBA Domus  Romana i Sitges Medievals del C/ la Fruita on penetrarem en la vida privada de la societat romana mitjançant la interpretació de les restes arqueològiques d’una residència patrícia de l’antiga Barcino així com de diversos establiments comercials .

Anima’t els matins de diumenge a recórrer els carrers de la Barcino romana amb una nova mirada sobre el patrimoni que hi resta!

Anuncis