RUTA ESPECIAL 1 de maig

Ruta cultural
BCN EN LLUITA!                               El dia a dia de la ciutat obrera

Dimarts 1 de maig a les 18h
Punt de trobada: Metro Drassanes sortida Sta. Madrona
Preu especial : 11€  
Places limitades!      Imprescindible  RESERVA  prèvia

Avui en dia, la situació laboral és una realitat cada cop menys beneficiosa per la majoria treballadora. Atur, contractes que pengen d’un fil, sous mileuristes, cotitzacions que no asseguren una bona jubilació, acomiadaments indeguts, etc. i tot, per la conveniència del capital.

 Un dia com l’1 de maig hauria de servir per reflexionar amb perspectiva històrica i social. És per això que us proposem de fer-ho sortint al carrer, i caminar a través dels espais i racons emblemàtics de la història obrera al Poble Sec i el Paral·lel. Amb aquest recorregut ens endinsarem a l’enigmàtica Terra Negra, rememorarem la vaga general per les 8 hores a la Canadenca i debatrem el fenomen de les col·lectivitzacions durant la revolució social a Barcelona, entre d’altres. +info

Anuncis