nova ruta S.XIX BCN PRODIGIOSA Invents i modernitat

“La modernitat és allò transitori, allò fugitiu, allò contingent, la meitat de l’art, l’altra meitat del qual és allò etern i inmutable.” Així defineix Baudelaire la modernitat en el Pintor de la vida moderna. El s.XIX esdevindrà una època de forts canvis i transformarció urbanística per a ciutats com París o Barcelona, les grans vies, els nous transports, els transeünts, les multituts, el moviment, les terrases, els cafès , els cinemes, les estacions de tren,..  obren les portes a noves fonts d’inspiració pels artistes i intelectuals, mentre que els avanços científics i tècnics donaran pas a nous invents apuntant la il·lusió de progrés cap a la consTrucció d’una nova humanitat, racionalista, científica i moderna.

-¡Com corre aquet automòvil! – Sempre ho veuràs aixis, els que tenen menos feina són els que van més de pressa.


Amb aquest nou itinerari us animem a recuperar l’esperit del flâneur per tal d’ observar, viure i imaginar les noves corrents de pensament, els invents i les revolucions que transformaren la  Barcelona al segle XIX .[+]

ESTRENA: diss. 14 i div. 27 juliol a les 20h RECORREGUT: Ciutat Vella i Born
PREU ESPECIAL LLANÇAMENT 10€ 

Places limitades! Reserva prèvia: info@andronacultura.com / 93 112 46 15

a

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s