NOVES RUTES, NOUS FORMATS, NOVES COL·LABORACIONS

Aquest mes de novembre estem encantades de presentar-vos NOUS FORMATS DE RUTA arrel de NOVES COL·LABORACIONS amb altres professionals i entitats que ens permeten fer xarxa per la difusió de la cultura i la memòria històrica!

Itinerari LA GUERRA A LA RERAGUARDA + visionat del documental TRANSMISSIONS

DOCUMENTAL TRANSMISSIONS DE JORDI ALGUÉ SALA

Aquest dissabte 30 de novembre ens unim per la memòria històrica de la Guerra Civil. Coincidint amb el 75è aniversari del final de la Batalla de l’Ebre, us proposem una activitat combinada: Un RECORREGUT HISTÒRIC a càrrec d’ANDRONAcultura que posa en valor la vida de reraguarda durant la contesa bèlica al barri de Gràcia i seguidament la PROJECCIÓ DEL DOCUMENTAL “TRANSMISSIONS, de l’historiador Jordi Algué Sala, que ens acosta el particular testimoni del seu avi, protagonista en la darrera gran ofensiva republicana. [+]

Data: Dissabte 30 novembre (17:30h)
Punt de trobada: A la font del Jardinets de Gràcia
Places limitades! [ + INFO i RESERVES] 

______________________________________________________________________

Itinerari DONA I REVOLUCIÓ + visionat del documental EM DIC LLIBERTAT!

documental em dic llibertat

A partir del mes de novembre combinem la nostra ruta DONA I REVOLUCIÓ amb el visionat de documental “EM DIC LLIBERTAT!”  dirigit per Blanca Callén, Mireia Cucala, Ester Aranda, Clara Farràs i Mireia Salgado i produït per Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison. Durant la ruta pel barri de Gràcia visibilitzarem la participació femenina en les revoltes i processos de canvi que tan caracteritzen la Barcelona convulsa de finals del s.XIX i principis del s. XX. Des de les primeres lluitadores per l’emancipació de la dona, a la participació femenina en el moviment obrer fins al paper fonamental d’organització i resistència desenvolupat per les dones a rereguarda durant la Guerra Civil. L’itinerari finalitza amb la projecció del documental que analitza els mecanismes de repressió i control de la vida quotidiana duts a terme pel franquisme. [+]

Properes dates: Diumenge 17 novembre i 22 desembre (17h)
Dissabte 7 desembre (17h)
Punt de trobada: Davant la Casa Fuster
Places limitades! [+ INFO i RESERVES]

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s