Tornem de vacances amb ruta nova cada mes

ANDRONA tornem de vacances amb piles carregades, noves temàtiques, nous projectes i amb moltes ganes de seguir generant, promovent i compartint coneixements des del compromís humanístic i de manera col·lectiva, creant l’ambient propici per l’intercanvi, la reflexió i el pensament crític.

Creiem fermament que l’exercici de difondre la història dels nostres barris i de la nostra  ciutat ens ha de permetre donar valor a Barcelona, no per rentabilitzar-la a nivell turístic i mercantil, sinó tot el contrari, per humanitzar-la i estimar-la. Estem convençudes que el valor de la ciutat no radica en els beneficis que pugui generar la comercialització i explotació del seu patrimoni, del seu clima o de la seva situació geogràfica sinó en les persones que lluiten per habitar-la, en nosaltres i en totes aquelles que ens han precedit i que gràcies a la seva pluralitat, rebel·lió i valentia han fet possible una altra Barcelona.

Per això, i com a resposta a totes aquelles persones que us heu convertit en incondicionals d’Androna i ens demaneu més rutes i activitats (cosa que ens fa enormement feliços), comencem el curs amb noves propostes al nostre calendari!

NOVETAT:

la ruta del mes  Captura de pantalla 2014-09-04 a las 10.57.31  Captura de pantalla 2014-09-04 a las 10.57.43

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s