LA RUTA DEL MES novembre-gener

15045_518702964869256_525874358_nNOVEMBRE PERSPECTIVES URBANES SINGULARS, Paisatge i història dels Tres Turons

Un itinerari en col·laboració amb BalmesBlancs per descobir la història d’una Barcelona durant molt de temps oblidada on l’asfalt es fon amb la muntanya i on la dura situació de postguerra ha teixit vincles inesborrables. [+]

RESERVA ARADiss 29 de novembre 11:30 ATENCIÓ POSTPOSADA PER PLUJA dg 21 desembre 11H  (últimes places!!)                                                                      Preu especial ruta del mes: 12€


Captura de pantalla 2014-11-26 a las 19.02.25DESEMBRE I GENER BARCINO I LA CONVERSIÓ DELS CULTES PAGANS

Festivitats com Nadal, Tots Sants i Carnestoltes són exemples de l’apropiació que el calendari cristià ha perpetrat sobre els cultes ancestrals. Barcelona, testimoni d’aquesta conversió forçosa que ha confós els motius originals d’aquestes celebracions, conserva encara elements i escenaris que ens permeten recuperar l’essència d’una cosmovisió fantàstica d’idees i creences basades en la terra i que desafiaven l’ordre establert. [+]

RESERVA ARADESEMBRE Div 12 (18:30) i dg 28 (11h)              GENER Diss 3 (18h) , dg 11 (11h) i diss 24 (11h)          Preu especial ruta del mes: 10€


RUTA FAMILIAR

DESEMBRE I GENER Ruta familiar REDESCOBRINT BARCELONA

I per a les families més inquietes, descomptes especials pels grups privats per l’itinerari familiar REDESCOBRINT BARCELONA.  Una ruta per a totes les edats, que ens aproparà a la història de la ciutat a través del joc,                                                      el treball en equip i els sentits.


Captura de pantalla 2014-10-02 a las 11.55.20PODEU CONSULTAR TAMBÉ AL NOSTRE CALENDARI LA RESTA DE RUTES I ACTIVITATS CULTURALS D’ANDRONA PER AQUESTS MESOS.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s