RUTA ESPECIAL OCTUBRE

Banner dandys i utòpics
INGENIS, DANDYS I UTÒPICS
La construcció de la Barcelona moderna         

Amb aquesta nova ruta recuperem l’esteta, el flâneur i la flâneuse per deambular per les grans avigundes, els marges i la perifèria de la ciutat del s.XIX. Acompanyan’s a descobrir una Barcelona gresol de la incipient societat de masses que fou objecte dels conservadors interessos de bona part dels anomenats indianos, els qui implantaren les màquines del dit progrés, però que fou també escenari de l’organització obrera que dignificà la comunitat treballadora, i de l’arribada de nous corrents artístics i transgressors arquetips urbans com el dandi, així com de l’humanisme il·lustrat  que, enderrocant la superstició imposada, fou la veu que proclamava la revolució industrial com l’eina definitiva per millorar el món. [+ info i reserves]

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s