RUTA DEL MES: MAIG-JUNY

Captura de pantalla 2016-05-04 a las 19.01.54

EL CARMEL-CAN BARÓ (1939-1990)
Les noves perifèries urbanes, l’infrahabitatge i la lluita veïnal

Dissabte 28 de maig a les 11:30h
Diumenge 19 de juny a les 18:30h

“Pisos sí, barracas no” o “Barraquistas unidos, pisos conseguidos” seran algunes de les consignes de la Vocalia de Barraques de l’Associació de Veïns del Carmel creada a principis dels 70 per reclamar la intervenció municipal, exigir millores en els diferents nuclis barraquistes de la zona -pavimentació de carrers i camins, l’arribada de subministraments o la construcció d’equipaments- i posteriorment, assegurar la rehubicació al propi barri de la famílies que hi vivien.

Aquest maig-juny us proposem un itinerari pels vestigis, records i batalles dels diferents nuclis de barraques sorgits al voltant del Turó de la Rovira després de la guerra, una ruta que ens portarà a aprofundir en la problemàtica de l’infrahabitatge a la ciutat i a posar en valor vint anys de lluita veïnal al Carmel per l’erradicació de les barraques i l’emergir d’un barri digne.

L’itinerari inclou la visita al Centre MUHBA: Turó de la Rovira [+ informació i reserves]

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s