NOVES DATES! Itinerari EIXAMPLE: INTERIORS CENTENARIS

captura-de-pantalla-2016-11-23-a-las-17-01-31

Passejant per l’Eixample encara resten visibles forces elements  que ens parlen de l’eclosió del Modernisme a la ciutat, del nivell d’excel·lència que adquiriren l’arquitectura i les arts aplicades a la Barcelona del tombant de segle XIX-XX o de les novetats introduides pel Pla Cerdà. En canvi, portes endins la destrucció del patrimoni ha estat més acusada i en moltes ocasions, la pervivència dels elements artístics o patrimonials ha acabat depenent exclusivament de la sensibilitat, l’esforç o els recusros de les persones que regenten establiments o comerços centenaris.

ANDRONAcultura us proposem un recorregut per racons de la part dreta de l’Eixample que encara mantenen una vida activa pel barri. Botigues, farmàcies, queviures o porteries. Espais de gran bellesa que ens mostren una Barcelona plena de particularitats contraposada a la uniformització creixent a la que es veuen condemnades les urbs modernes. Imprescindible reserva prèvia.

  • Diijous 23 de febrer a les 17:30h
  • Divendres 24 de març a les 17:30h
  • Punt de de trobada: Passeig de Gràcia davant del Palau Robert
  • Preu especial: 11€

RESERVA ARA

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s