quèésANDRONA

Anterior ON SOM                                                                CONTACTA’NS  Següent →

QUÈésANDRONAcultura                    Som un col·lectiu especialitzat en la difusió de la cultura, format per un equip jove i amb perfils complementaris (Historiadors, Historiadors de l’Art, Humanistes, Antropòlegs,..). La nostra tasca pretén establir mecanismes útils per aproximar la cultura a les persones, d’una manera atractiva, contrastada, crítica i profunda.

QuèOFERIM                                 Calendari de RUTES CULTURALS per la ciutat obertes al públic general, RUTES PER A GRUPS PRIVATS, ACTIVITATS CULTURALS A MIDA (tallers, visites guiades, itineraris personalitzats, activitats per families..), DOCUMENTACIÓ I ELABORACIÓ DE GUIONS DE CONTINGUTS per a projectes culturals, GESTIÓ I IMPLEMENTACIÓ DE VISITES GUIADES per a museus o institucions i ACTIVITATS EDUCATIVES per escoles.

 QUÈ ENS FA DIFERENTS ¿?

RUTES CULTURALS GENUÏNES I ALTERNATIVES Treballem sempre de manera creativa en l’elaboració de propostes culturals pròpies, originals i alternatives.

ALTA QUALITAT DE CONTINGUTS Els continguts, la comunicació i la creativitat són les nostres eines de treball, allò que sabem fer i allò que ens distingeix per això el·laborem atentament i amb rigor els nostres guions

PROXIMITAT, DINAMISME I PARTICIPACIÓ El valor d’efectuar una activitat en grup és l’intercanvi de coneixements, idees i opinons per això plantejem les nostres rutes de manera dinàmica, propera i participativa, creant un ambient que converteix la ruta en una experiència col·lectiva i enriquidora.

EXPERIÈNCIA, VERSATIBILITAT I ADAPTACIÓ AL GRUP

ESPAI PER LA REFLEXIÓ I CONSTRUCCIÓ D’UN PUNT DE VISTA CRÍTIC Entenem la cultura com una eina per a reflexionar sobre la realitat que ens envolta i establir nous criteris i replantejaments que ens condueixin a la millora social.

PASSIÓ PEL NOSTRE PROJECTE. TREBALLEM PER CONVERTIR LA CULTURA EN UNA EXPERIÈNCIA COL·LECTIVA, DINÀMICA I ENRIQUIDORA QUE ENS PERMETI ENTENDRE I DIFONDRE LA HISTÒRIA, CREAR UN ESTAT D’OPINIÓ I MOTIVAR LA CURIOSITAT VERS EL QUE ENS ENVOLTA I EL QUE SOM.

 Anterior ON SOM                                                            CONTACTA’NS  Següent →