Ruta cultural BCN GÒTICA

← Anterior 100% PARAL·LEL!                   BARCELONA EN LLUITA! Siguiente →

Captura de pantalla 2015-04-21 a las 20.38.20  “- Perdoni senyor, vostè sap on està el barri gòtic?                                                                    -El barri gòtic? No sé pas on és. Ah! Calla! deu ser aquest barri nou que estan construint ara!”

La polèmica creació del “Barri Gòtic” comportarà la recuperació i en moltes ocasions la falsificació del patrimoni amb l’objectiu d’embellir l’antic Barri de la Catedral. Gràcies a personalitats com Adolf Florensa i les seves intervencions en l’espai urbà com a arquitecte municipal en època franquista el Barri Gòtic es convertirà en un dels reclams turístics per excel·lència de la ciutat i objectiu, encara avui dia, de milers de càmeres àvides d’imatges i de records lluny de plantejar-se la seva autenticitat.

ANDRONAcultura us volem acostar a la Barcelona del Gòtic a través del rigor i passió que ens caracteritza, apropar-vos a una de les etapes d’esplendor, creixement urbanístic,  expansió comercial i fervor constructiu que més petjada ha deixat a la ciutat.

Analitzarem des d’una perspectiva històrica, artística i social algunes de les principals edificacions religioses i civils que ens permetran identificar les particularitats del gòtic català i el protagonisme que cobraran les institucions municipals. Així mateix, lluny dels tòpics que sovint banalitzen la nostra història, reviurem la quotidianitat dels barcelonins medievals, els seus hàbits i costums així com les seves creences i concepcions sobre temes com l’amor, la justicia o la mort

Via fors!
Dies: (consultar calendari)

Durada: 2h
13€
Punt de trobada: Davant façana ppal Santa Maria del Mar


 Consulta també els nostres TQUET REGAL!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s